Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Op zijn Paasbest ontbijten met Ontbijtservice Beschuitje.nl

Ontbijt op zijn Paasbest in bed of met zijn allen gezellig aan de feesttafel.

Pasen is in aantocht en we hebben nog een paar weken om een heerlijk Paasontbijt te reserveren.

Het zelf organiseren, thuis of op het werk is best een tijdrovende klus waar veel tijd en werk in gaat zitten.

Om het gemakkelijk te maken en de paasdagen feestelijk en smakelijk te starten kun je jezelf, je partner, gezin of familie verwennen en verrassen met een vrolijk, heerlijk & uitgebreid Paasontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Wij verzorgen beide Paasdagen luxe Paasontbijten helemaal in de vrolijke voorjaars kleuren en met o.a. heerlijke Paasstolletjes met amandelspijs, Matzes, Roomboter croissants, kraakverse broodjes, Gerookte zalm, luxe salades, Franse kaasjes, fijne vleeswaren, scharreleitjes & natuurlijk paaseitjes.

Naast de vele ontbijtjes wie Ontbijtservice Beschuitje standaard in zijn assortiment heeft hebben wij speciaal voor de Paasdagen twee Paas Specials.

Paas Ontbijt

De paas special van ontbijtservice beschuitje bestaat o.a. vers gebakken luxe mini broodjes, frans croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter,verse geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes en een Paas verrassing.

Paas Champagne Ontbijt

Een heerlijk luxe ontbijt met een bruisende Prosecco, diverse luxe mini broodjes, een croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter, vers geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes, met een champagneglas en Paasverrassing cadeau.

Beide paas ontbijtjes vind u terug op www.beschuitje.nl

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén