Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Ontbijtservice IJsselstein feestelijk geopend.

Onze ontbijtservice staat al jaren lang hoog aangeschreven. Het is nog steeds een doorslaand succes en daarbij voor ons ook leuk om het voor u te mogen verzorgen. De verbaasde gezichten aan de deur, het verrassingselement. `Bent u wel aan het goede adres?`, `Aan wie heb ik dit te danken?` ‘Wauw wat een verrassing!’

Mede door dit succes blijft Ontbijtservice Beschuitje groeien, zowel in vestigingen, klanten en een groeiend aantal orders, en daar zijn wij echt ontzettend trots op!

Om de groei wie wij als ontbijtservice door maken zijn wij verheugd met het feit dat we op 1 November een extra vestiging hebben geopend in Utrecht. Sinds 1 November 2017 is Beschuitje Ontbijtservice IJselstein een feit. Ontbijtservice IJsselstein word geleid door Ingrid; een vrouw met menig jaren horeca ervaring, en tevens een succesvolle eigen (lokale) ontbijtservice, een vrouw wie zeker weet wat wij en onze klanten verwachten van een ontbijtservice.

Met de opening van onze vestiging in IJsselstein kunnen wij onze klanten in midden Nederland nu nog beter bedienen, en vooral nog meer mensen dagelijks blij verrassen met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Beschuitje Ontbijtservice IJsselstein bezorgt o.a. in IJsselstein: Benschop, Bilthoven, Blokland, Breukelen, Bunnik, Cabauw (lopik), Culemborg, De Bilt, De meern, Drie Bruggen, Everdingen, Hagestein, Harmelen, Heeswijk, Houten, Lexmond, Linschoten, Lopik, Lopikerkapel, Maarsen, Meerkerk, Meteren, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Oud Zuilen, Polsbroek, Schoonhoven, Tien Hoven (zowel in St. Vecht, Vianen & Zwederik, Tull en ’t Waal, Uitweg, Utrecht, Vianen, Vleuten, Waarder, Woerden, Zeist & Zijderveld.

Maar naast deze plaatsen bezorgd Ontbijtservice Beschuitje als enige ontbijtservice echt in heel Nederland en Belgie, en kunt u dus altijd, waar en wanneer u wilt genieten van een heerlijk ontbijt; gewoon bij u thuisbezorgd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén