Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Ontbijtservice Beschuitje op bezoek bij Jan Smit

Ieder jaar is het voor veel bekende Nederlanders een spannend moment als het televiziergala weer aanbreekt. Wie wint dit jaar de felbegeerde ring? Is de beste mannelijke of vrouwelijk acteur van Nederland? En wie de beste presentator of presentatrice?

Dit jaar mochten we samen met razende reporter Jelte van der Groot de side kick van Evers staat op, even op ontbijt visite bij de drie genomineerde voor de televizier ring.

Zo gezegd zo gedaan! Met drie ontbijtjes op pad naar Jan Smit, Arjan Lubach of Nicolet Kluiver. Het was een zeer bijzondere ochtend om zo midden in het ochtend ritueel van drie bekende Nederlanders binnen te stappen, met als door ze heel veel succes te wensen voor vanavond, en ze natuurlijk een stevige bodem te laten leggen, voor de champagne van vanavond!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén