Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Wintertijd

Aankomend weekend is het weer tijd om de klok te verzetten naar wintertijd! Maar hoe zat het nou ook alweer? Moet de klok nu vooruit of achteruit? Wij bij Ontbijtservice Beschuitje hebben daarvoor een handig ezelsbruggetje; als het winter word vinden wij dat niet leuk, de dagen worden korter, het is lastiger om ons bed uit te komen, en onze chauffeurs moeten lang in het donker rijden. Als compensatie hiervoor krijgen ze van de klok in het laatste weekend van Oktober een extra uurtje slaap; om zo de koude winter periode te compenseren. Als het dan weer zomer word, en het weer wat makkelijker word om op te staan, in het ochtend zonnetje al opweg te zijn en de mensen aan de deur vrolijker worden, dan leveren wij dat uur natuurlijk weer in voor de zomertijd.

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover en krijgen onze chauffeurs een extra uurtje slaap! In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok om 3 uur ’s nachts terugĀ  naar 2 uur. Dat is toch lekker?

Er kleven natuurlijk ook nadelen aan deze “deal” met de tijd! Na zondag rijden de chauffeurs van Ontbijtservice Beschuitje nog langer in het donker, en word het echt tijd voor de winter outfits.

Onze klanten vinden een uurtje extra slapen natuurlijk heerlijk, en tevens word het welverdiende weekend op deze wijze met een extra uur verlengd, het is dan ook het langste weekend van het jaar :0

Ga jij dit extra lange weekend eens genieten van een ontbijtje van Ontbijtservice Beschuitje? Bekijk de mogelijkheden op www.beschuitje.nl en reserveer je ontbijt op tijd, want vol is echt vol!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén