Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Er is een Amsterdammer doodgegaan!

Nietsvermoedend rijden we vanochtend over de Amsterdamse grachten om weer diverse mensen te mogen verrassen met een heerlijk ontbijt! Zoals al zo vaak gezegd hebben wij misschien wel de leukste baan, altijd blije en vrolijke mensen!

Tegen acht uur rijden we puur toevallig over de Herengracht, waar de burgemeester van Amsterdam traditie getrouw met zijn gezin woont. De zon begint langzaam door de regen te schijnen en de stad word omringd door een vele regenboog.

Het acht uur journaal opent met het nieuws dat de Amsterdamse burgemeester gisteren avond is overleden. Plots ziet de stad er anders uit, verdwijnt de vrolijke stemming in de auto, en bel je toch op een andere manier en met een ander gevoel bij je laatste klanten aan want……..

Er is een Amsterdammer dood gegaan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén