Ontbijtservice Blog

Een kijkje achter de schermen bij de grootste Ontbijtservice van Nederland en Belgie

Buurvrouw & Buurvrouw

Buurvrouw & Buurvrouw aan het ontbijt!

Mevrouw had een ontbijtje besteld voor haar jarige buurvrouw. In eerste instantie bij een conculega maar die kon het ontbijt toch niet leveren, mevrouw was dan ook een beetje huiverig om met iDeal te betalen.

Gelukkig is het bij Ontbijtservice Beschuitje ook mogelijk om contant aan de deur te betalen. Dus afgesproken om vanochtend eerst de betaling te verrichten bij onze chauffeur en dan het ontbijt bij de buurvrouw te bezorgen.

Natuurlijk hadden we namens Ontbijtservice Beschuitje voor beide dames een ontbijt mee, en was mevrouw niet voor niets vroeg wakker

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ontbijtservice Blog

Thema door Anders Norén